31 Mart 2013 Pazar

Lover At Last






Ne uzun süre beklemiştik bu kitabı , bu çifti. Sonuç tam bir hayal kırıklığı. Blay ve Quinn'in sorunlarını çözüp bir araya gelmesi son bölüm 10 sayfa birşey alıyor. Bu çiftin kavuşmasını zaten 11 kitaptır bekliyorduk,kavgalarını ayrılıklarını ,küslüklerini ,barışıklarını 11 kitaptır okuyoruz. Be yazar ; sen ne demeğe 500 küsür sayfalık bir romanın 10 sayfasını mutlu anlara kavuşmaya ayırabiliyorsun. 
Onu bırakalım , yan hikayeler ana hikayeden daha çok yer kaplıyor.Xcor cahili kral olcam diye tutturmuş gidiyor ,band of bastards ile brotherhood arasında gerilen tellerle savaşın çıkmasını 5 gözle beklerken Xcor'un aklına giren kimliğini henüz bilmediğimiz zat-ı muhterem -sen neden kan dökesin ,wrath yarı vampir bir hibritle evli ,doğacak çocukları asil kan vampir olmayacak ,kralda olamaz bu varis ,zaten dönüşümü tamamlaması çok düşük ihtimal,gel bekle biz wrath'ı tahtından kanunlarla indirelim diyor . 

Bak şimdi olacak işmi bu. Birde layla safının Xcor aşkı var. Quinn'in bebeğine hamile layla fırsatını verse o xcor'un kollarına koşacak . Yazar bu yasak aşkı nasılçözecek bilmiyorum ama bebeğimize Xcor'un babalık yapmasını ben kendime yediremiyorum. Umarım Quinn kızımı bana bırak defol git diyecek kadar erkek olur :D
12 kitabın adının the king olduğunu -yani kral- söyledi yazar, wrath'ın kitabı olacakmış.Bakalım yeni kral kim olacak wrath tahttan inecekmi?


                                                          Killer Rate  : 3/5




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder