29 Nisan 2013 Pazartesi

Without Regret (Pyte/Sentinel, #2)



did I like the storyline ? yes. but did I like to read how fucked up chris is



he was an asshole throughout the entire book.in the end he was back old himself again but he wouldn't let anyone hold his babygirl including baby's mother.




I'm not so happy with the book and development of the characters.


El insaf yazar , gerçekten birinci kitapta kendisini taparcasına sevgiğim karakteri yerin dibine sokup beş paralık ettiğin için cehennemliksin. 309 sayfalık e-book'un 300 sayfasında chris inanılamayacak kadar şerefsiz ,pislik,bencil ve aptaldı. Sonradan edindiği pythe ailesini ruh eşi ve bebeğinden önce koyarak onları korumak için kendi eşinden vazgeçti. bebekleri oldu aldıracaksın istemiyorum dedi. ailemi korumam lazım ne pahasına olursa olsun davranışları beni kusturacaktı artık. İçten içe aşık olduğu- ruh eşi len borumu bu - kadına sırf kendinden nefret etsin beni bırakıp sentinel adasına gitsin güvende olsun diye yaptı bunları birde. acı çekiyormuş ,hadi len.
kitap boyunca düşmanımız olan kade'nin kitabın sonunda can ciğer kuzu sarması ,kanka olmasıda ayrı saçmalık. Neden 3 verdiğime gelirsek ,ne kadar sinir olsamda sondaki olayla beklenmedik ve iyi kurgulanmıştı . 2.5 'dan 3 verdim ama yanılsamayın .:D 

Killer Rate : 3/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder