23 Mayıs 2013 Perşembe

The Gamble (Colorado mountain #1)


I want my own macho mountain man  



It was a classic kristen ashley novel , a good one. I'm not so sure about to rest of the series, I guess there's no familiar characters in it , I'm just guessing, I'll continue for another time.
I absolutely adore this book. Nina was annoying and she just keept mumbling mumbling and mumbling like "-um ,-max ,-umm ,-I..." I hate that.other then it was a very fluent reading.


Kızımızın kısa cümleler kurması , iki lafı bir araya getirememesi , güvensizlikleri, kafasında oluşturduğu senaryoya göre ön yargılı davranması gibi  klasik KA durumları dışında güzel bir  okumalıktı. Yazar bu tarz bir kadın karakteri the burg serisindede karşımıza çıkarmıştı ama orda hatun beni nina kadar irite etmemişti :D Max tabikide bir içim su. alfa , inatçı ,başının dikine giden , sinirlenince da ağzından çıkanı kulağı duymayan dağ adamı :D kızı yinede 3 kere dayak yemekten kurtaramadı ya ben ona yanarım. niles'a çamur atıyorsunuz ama kız en azında onun yanındayken morluklarla hayatına devam etmiyordu. Birde 2 haftada bir ömürlük olay geçmesi hepsinin üstüste gelmesi biraz yorucu ve kafa karıştırıcı olmuş. Yazar karakterlerine olduğu kadar bizede nefes aldırmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder