16 Mart 2014 Pazar

Night Broken (Mercy Thompson #8)




Every book has an end but this one shouldn't ... I can read forever.



MY THOUGHTS ABOUT CHRISTY



Just kill her already . Most hateable character of history
Coyote and gary was my favorite.

They were better than mercy and adam :D mercy was too tame about christy's actions. Blue shampoo revenge thing wasn't enough . Not even close. And adam was unresponsive about her actions too. he banned her from hospital! what a big deal alpha man!!

It was an awesome book. I love every word of it. I love you  patricia briggs. Please keep writing this kick ass series.



Türkiyede bu seriye devam edilmemesi çok ama çok yazık oldu. Harika ötesi bir seri. benim favorilerimden biri. Mercy thompson gelmiş geçmiş en sert kadın karakterler arasında elena ve hunter kiss ile yarışacak kapasitede bir karakter. Kitapta başı beladan kurtulmaya mercy'i bu sefer bela adeta gelip kendi buluyor ve kapısına dayanıyor. Bu belanın adı christy . Adam'ın eski eşi jesse'nin annesi. Gerizekalı kadın kendini öylesi bir belaya bulaştırmış ki içinden çıkılası bir tarafı yok. Kanarya adalarından bir yanardağ ruhunun insana bürünmüş haliyle yatmış ve guyoata onun kendi ruh eşi olduğuna inanmış. Tabi bu tehlikeli ruh ona sert davranınca christy çareyi adam'a kaçıp yardım istemekte buluyor. Adam ve mercy'nin evine gelip saklanıyor . Bununla kalmıyor haspa adam ve sürüyü geri kazanmaya çalışıp evi himayesine alıyor. Mercy'nin içinden onun gözlerini deşmek gelsede susmak zorunda çünkü sürünün özellikle bayanları mercy'nin çokta fanı değiller. Ve eski dostları christy'i hemen kanatlarının altına alıveriyorlar. eğer mercy ona ters davranırsa herşeyi riske atmış olacak. Kısacası christy'nin pisliğini yine mercy temizlemek zorunda kalıyor. Seriye eklenen yeni karakterler var. Zack submissive kurt ilginç bir karakter gibi. Başından kim bilir ne travmatik olay geçti ki bu kadar içe çekinik olmuş. Gary gülenköpek var birde :D coyote'nin oğlu yani mercy'nin üvey kardeşi olmuş oluyor böylece. O da çakala dönüşen bir walker . Babaları tam bir çakal :D ne işler çeviriyor ya. En çok coyote'nin kurnazlığından zevk aldım diyebilirim. Şerefsizin önde gideni kendisi.
Tadını kaçırmamak için spoiler vs detaya girmiyorum.  Kısacası bu seriyi okumayı bırakanlara gülüyorum ve tüüüü size diyorum neler kaçırdığınızı bilmiyorsunuz =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder