2 Mart 2014 Pazar

The Pairing (The Proposition #3)

Dr. Pesh Nadeen aka the most perfect man on earth even for a book character standarts



Doktor pesh'i emma'nın aiden'ı kıskandırmaya çalıştığında yada onu seviyorumuyum acep diye deneme yaptığında çıktığı erkek olarak görmüştük. O zamanda mükemmeldi halada mükemmel. Aslında benim zevkime göre biraz fazla mükemmel bir erkek. Bu yüzden okurken peh demekten kendinizi alamıyorsunuz. :D Pesh okurken aklımda canlandırıp ,kendi standartlarıma katmadığım yani kısacası benim için çıtayı yükseltmeyen tek erkek karakterdi :D eğer gerçek hayatta onun gibi bir erkek arasaydım kesinlikle 100 yaşıma kadar bekar kalırdım demek istiyorum :D
Doktorumuz hindistanlı , esmer, uzun boylu ve atletik vücutlu . son derece seksi. Çok sevdiği eşini seneler öncesi kaybetmiş. O zamandan beri yas tutuyor. Kimseyle çıkmamış. lügatında kadını aldatma gibi bir şey olmayan , adam gibi adam .
Megan ise aiden'ın yeğeni. Genç yaşta anne olmuş, çocuğunun babası onu istememiş va oğlunun hayatına dahilde olmuyor. Bir yandan çalışıp bir yandan hemşirelik okuyor. Megan ve pesh'in arasını yapmaya çalışıyorlar ama bir sorun var. Artık 30'lu yaşlarının sonlarında olan pesh evlenip aile kurmak istiyorken sütten ağzı yanan megan sadece tek gecelik ilişki arayışında. Yani o sadece seks istiyor. Başta pesh bunu kabul etmesede megan'a aşık olup onu kendine yavaş ve kurnazlıkla aşık edeceğine ikna olup megan'ın teklifini kabul ediyor. ama bir şartla , ona verdiği her orgazm için bir gece dışarı çıkacaklar :D yani it's a date!!
böyle başlayan ilişkileri sonunda bizler gibi mükemmelliğine dayanamayan megan'ın pes etmesiyle evlilik ve çoluk çocuğa gidiyor :=))))
Kitapta benim için havada kalan kısımlarda vardı. Mesela başlarda aynı hastanede çalışan çiftimizin etik olmayacağı için ilişkilerini hastane içinde gizli tutmaları. Pesh 'i kendine isteyen kıskanç hemşirenin oları ifşa etme tehtidlerini pesh savurdu . İkili dışarda resmi olarak çıkmaya başlayıp nişan düğün doğum olaylarına girmelerine karşı hastanedeki ilişki durumlarına açıklık getirilmedi. yani stajer hemşire ile ER şef'i doktorun ilişkisi duyulmadımı , sorun çıkmadımıda yani. böyle sonlandırılmadı orda. Hatta ikinci anam dediği baş hemşire ne düğünde ne partide vs yerde görüldü böyle. O karakter unutulup gitti sanki. Onun dışında okunası, okunurken pesh'in yanakları sıkılası ,mason'ın şirinlikleriyle ve masumiyetiyle ağlanası bir kitap olmuş. Herkeze tavsiyemdir bu seri. Tez okunaaaa!!! :D:D

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder